vision Napisano 6 Lipca 2014 #175020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nick: Vision Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na tym serwie Znajomość AMX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 latka w tym ns grałem Steam ID :STEAM_0:1:84369930 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=vision&Search=Search Dlaczego TY .!: często jestem na ffa w sumie codziennie na godzinę na pewno . chce pomóc ze względu chodzi o poranki gram rano często i nie ma admina a widywani są ludzie i z aim/wh Straciłem admina przez głupi sposób z mojej winy zmieniłem nick i bez informacji na forum ale wracam do starego nicku tak będzie lepiej.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 h Kontakt: steam priv / u@ w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175051 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie zmieniaj wiecej nicku i będzie OK! Dawać tego wariata spowrotem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175151 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 6 Lipca 2014 #175186 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Jestem na Tak - wiek - godzinki - doświadczenie Był tu adminem i mimo że go stracił , myślę że da radę się poprawić i lepiej pełnić tą funkcję niż poprzednio. Adminów jest tu mało , często widzę pełno zgłoszeń cziterów na tym serwerze , więc jak to mówią , kolejna para rąk do pomocy się przyda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175262 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 tak UP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 6 Lipca 2014 #175297 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Był wcześniej adminem, sprawował się dobrze;) Każdy z nas popełnia błędy. Jestem za tym, żeby wrócił! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175360 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Widze Chlopaka czesto, kulturalny mily, mysle ze bd sb dawal rade. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 7 Lipca 2014 #175380 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jasne że tak jesteś dobry admin i potrzebujemy takiego na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2014 #175546 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi