Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174887 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: ceZGodzina, data zdarzenia: wczoraj cos o godzinie 19-20Mapa:dd2/ifn onlySTEAM_ID / IP: STEAM_0:0:62094925Uzasadnienie: Witam. Dzis kolo godziny 19-20 dostalem bana od admina Xeonixx powod wstaw ss na forum admin dal mi bana ale ss nie ma chcialem udowodnic wszystkim ze gram CZYSTO bo nikt mi nie wierzy. Rozmawialem z adminem na steam i powiedzial ze robil mi ss przeszukalem caly folder cs i nawet folder tam gdzie cs go ale ich nie ma nie wiem dlaczego ale brak ss admin kazal mi napisac na forum o tym bo ja na 2 dni jade na wakacje i nie bede mial czasu tu zagladac ani grac :) Nie wiem gdzie napisac ten post wiec tu napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Lipca 2014 #174889 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Kieruj się według wzoru + masz tu poradnik jak je znaleźć http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174893 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 W Win 7 ssy mogą zapisywać się w tej lokalizacji: C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike Robilem tak ale nic nie dziala nie moge ich znalez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Lipca 2014 #174900 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Spróbuj za pomoc Irfanview, bądź Picasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175243 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Tak wszystko zgadza się co dany gracz mówi jednakże ss'y na 100% zostały zrobione gdyż robione były przy uzyciu amx. Już kilku osobom robiłem ss'y i nie było problemów że oni ich nie mieli. Myślę że masz ss'y tylko nie wiesz gdzie. Powodzenia w odnalezieniu i wracaj szyko na serwer ( o ile ss'y nic nie wykażą ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175248 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 przeskanowalem komputer caly wszystkie poradnik przeczytalem robilem tak samo i nie ma NWM czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175250 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Jedyna opcja na ub, to zrobienie 100 reklam sieci. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175251 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi