Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174880 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Witam. Widzialem że juz ktos wczesniej o tym pisał, chodzi o napis po zabiciu knifem. Napis zasłania połowe ekranu i do tego długo jest widoczny. A teraz to czego mi bardzo brakuje, nie myślał nikt nad dodaniem spadochronu ? Mała rzecz a cieszy, denerwuje mnie to jak lece do trupa bo wiem że czeka tam dużo fragów a skacząc od strony respa tt trace prawie 10 hp. Przydał by sie taki pluign. Decyzja należy do was Pozdrawiam, wsciekly wOnsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175032 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Zgadzam się z kolegą, ten napis nie jest aż tak strasznie irytujący ale na spadochron napewno ucieszyłby się nie jeden gracz bo ten spadochron przydałby się także na dd2/inf. Nie byłoby wtedy zdenerwowania z powodu upadku i utraty kilku cennych punktów życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Lipca 2014 #175077 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Spadochron na DM według mnie nie jest potrzebny. A ten napis tak jak mówiłem można usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175089 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Spadochronu nie będzie na dm, natomiast napis można usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Lipca 2014 #177179 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Daj spokój, spadochron na dm? Bez przesady, napis jak najbardziej trzeba usunąć ponieważ utrudnia grę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 23 Lipca 2014 #182863 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Skoczysz stracisz np 10 hp to nic się nie dzieje bo nawet jak cie zabija zaraz się odrodzisz Jeżeli chodzi o ten napis to on też dużo nie przeszkadza. Zabić nożem na DM to też spory wysiłek, nie jest tak łatwo zabić na DM, więc ten napis powinien zostać to jest wyróżnienie dla danego gracza :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Lipca 2014 #182887 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Spadochron jest zbędny, już nie róbmy z tego FFA . Co do napisu jestem neutral - mnie tam nie przeszkadza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182895 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Spadochron na dm jest zbędny także go nie będzie. Napis na razie zostaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182902 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 czepiacie się jakiś napisów a najbardziej mnie denerwuję ochrona czy da radę to usunać/naprawić żeby jej nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185748 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Napis nie stwarza tak wielkie kłopotu, także zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185749 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi