Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174823 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: 5 lipca godzina 20:05 coś takiego .. nie podam dokładnego czasu ale coś koło tego Nick admina/gracza, który zawinił: Kocham Olcie / Lub ktoś inny Dowody: Ten Admin Notorycznie wymyśla jakieś dziwne vote podaje przykład " Czy polacy to kurwy itp itd *** " Gdy coś pisze do niego na @say Nic nie odpowiada chociaz ze na serverze gra cheater z Sh I Slayuye graczy za niewiadomo co Macie Demko prosze o sprawdzenie je .. Podałbym link .. jedynie moge powiedziec to ze rozegralo się to na servie Only dd2+dm na mapie no oczywiście wiadomo na jakiej .. Oraz na mapce de_dust2x2 .. Sprawdżcie od godziny Świadkowie: Cały Server i Hltv Uzasadnienie: Nie ma co tu uzasadniać .. Admin jest winny że robi burżuazję na serverze i domagałbym się natychmiastowej degradacji Poważanko i pis joł @@ Edit : Nie chce już Pisać apelacji na un-bana ponieważ admin zbanowal mnie za to ze raz go obraziłem .. po za tym daje on bezsensowne bany .. Tyle z mojej strony .. A no tak moje ip 93.105.113.107:27005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Lipca 2014 #174866 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ktoś z h@ sprawdzi logi i dowiemy się kto jest taki mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174888 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Jaki to serwer, nie chce mi się grzebać w każdym po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174923 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 dżizys consecuente wystarczy że będziesz czytać od deski do deski to sie dowiesz.. chyba nie trudno tak poświęcic 20 sekund aby cały post przeczytać nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Lipca 2014 #175069 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 @Consecuente chodzi o serwer dd2+dm. Niestety z tego co mi wiadomo osoba, którą wskazałeś podszył się pod SID admina aNaNaS.Tak więc trzeba coś zrobić z tą osobą "Kocham Olcie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175076 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 http://multi-head.pl/topic/33997-przeprosiny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175091 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Problem został rozwiązany, nie zrobił tego żaden admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2014 #175092 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi