Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174709 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Co to znaczy txt i jakie to miejsca? Txt - tekstury są to powierzchnie składowe mapy ... Siedziałem nad samymi drzwiami na dd2 , i nie bylem wcale wysoko całkowicie widzialny . Pyt 2 . Dlaczego nie widać w powiadomieniu o otrzymanym zablokowaniu (banie) kto mi go dał ? , Jeśli admin nie słusznie dał blokadę (bana, co czasem się zdarza) , nie wiadomo z kim o tym rozmawiać.. Moim zdaniem powinny być umieszczone w komunikacie kto wystawił blokadę i gdzie wyjaśnić sprawę(tak jak jest to na każdym innym serwerze). Mam nadzieje ze nie dostanę jednej odpowiedzi i temat zostanie zamknięty przez Modernatora jak to zawsze robicie... Pzd, `GoPro. ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'txt' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:584346473' [AMXBans] Your IP: '79.185.176.149' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Lipca 2014 #174710 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Jeżeli ma być to forma odwołania to zapraszam do działu ubt - odwołania od bana ze wzorem ten temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Lipca 2014 #174711 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi