Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174692 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: KWSICA Godzina, data zdarzenia: ok. 14:45-15:00 Mapa: CS_Militia STEAM_ID / IP: VALVE_0 : 0 : 314462670 178.235.164.230 Uzasadnienie: Odbanowanie. Witam. Dostałem dosłownie 15 minut temu iformację: Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KWSICA [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxba Jestem niewinny i chciałbym to wyjaśnić. Nie chcę podważać wieku czy słuszności działania admina ale chyba się pomylił. Jaki jest dokładny powód zbanowania? Dodam, że bana otrzymałem w momencie kiedy byłem w posiadaniu "perka" ammo bez liku. Więc leciałem i strzelałem ile wlezie. To jest chyba jedyne racjonalne wytłumaczenie. Jeśli za to jest ban to się z tym zgodzę bo regulaminu nie czytałem (chyba jak większość). Lecz nie w tym rzecz. Przeszukałem swój komputer w celu wstawienia screenów z tej mapki lecz nie mam ich zapisanych na komputerze. Czytałem na necie, że ludzie też mieli takie problemy. Prosiłbym o jakieś wytłumaczenie. Małoletnich graczy i innych napinaczy prosiłbym o wstrzymanie się przed głupimi komentarzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174694 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 sluchaj nie winny jestes to wstaw screeny i zapraszam do gry. Dla mnie ewidentnie grales tak jakbys mial WH . Wstaw screeny i zapraszam do wspolnej zabawy A perk nie ma tu nic do znaczenia to ze siedzi admin na specu to nie znaczy ze go nie ma przy kompie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Lipca 2014 #174695 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Bana dostałeś z powodem wstaw ssy . Ma być 5 ssów w formacie .tga i o nazwach HalfLife. polecam program IrfanView Edit. Ub nie będzie. 13.06 dostałeś bana od zgrywka z ssami. to samo ip i nick. jak chcesz jeszcze pograć to rób 100reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174696 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Tak jakbym miał wh? Przecież głupi nie jestem i nie ma ich na kompie. Za stary koń jestem na jakies ubarwienia. Od 2000 roku z przerwami gram w cs'a wiec badzmy jednak powazni. Jest jakis inny sposob? Chyba, żę admin sprawdzi logi z serwera i pokaże wam, że zrobił ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Lipca 2014 #174697 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi