Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174524 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam, mam parę pytań do klas, nie chcę robić parę tematów, aby nie było płaczu, że nabijam posty więc opiszę tutaj . Klasa Premium Zabójca - czy dawanie w int. zwiększa dmg z min? np 50int. zwiększy miny np o 30dmg, oraz ile miny zabierają dmg bez dawania w int. Klasa Premium Stalker - czy dawanie w int. zwiększa dmg z łuku(chmury) czy jak to się nazywa, oraz ile int. to o ile więcej dmg. Sentry Gun - ile ma hp/wytrzymałości czy na jakiej podstawie to działa Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 4 Lipca 2014 #174539 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Tak dawanie w inte dla Zabójcy zwiekszy dmg z min, przy zerowych statach inteligencji mina powinna zabierać 50 obrażeń wiec jeśli masz np. 50 int to mina zadaje 100 dmg Int wlicza się w dmg chmurki lecz nie wiem jak jest on przeliczany SG, domyślnie ma 2500 HP - Przynajmniej Tak mi się wydaje : ] @Wydaje się ze wszystko wyjaśnione : ] /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174544 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 TO co napisal Pan Mentor.. to odp na twoje wszystkie pytania. a i chyba logiczne ze jak dajesz w inte.. to masz wieksze dmg. z < min, rakiet,luku. czy granatow jak pisze 100 plus inta " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 4 Lipca 2014 #174549 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi