Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174415 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: KrAnczI Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: 93.159.42.162 Uzasadnienie: Ostatnio grałem na serwerze kilka miechow temu, teraz znowu chciałem zagrać ale nie mogę przez to że ktoś kto ma takie samo ip jak ja został zbanowany. ip nie mogę zmienić bo mam radiówke ;/ Bardzo bym prosił o ub ponieważ ban nie z mojej winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Lipca 2014 #174417 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na to ip są 2 aktywne bany więc bez możliwości ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Lipca 2014 #174418 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi