Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174282 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nick: Potwor3k Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na jednej z serwerowni. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Potwor3k/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: W okresie wakacji coraz częściej spotykamy odpalonych graczy.. Chciałbym wspomóc grupę adminów i ogarniać z nimi serwer. Wielu graczy już mi proponowało, żebym napisał podanie, więc spróbować nie zaszkodzi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 10h Kontakt: Steam : Potwor3k Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174284 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na Tak. aktywny pomocny.. i się przyda Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174286 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na tak! -Aktywny -Pomocny - Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 4 Lipca 2014 #174294 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Kpisz sobie? Nie znasz regulaminu a to podstawa. Wielokrotne bany za źle postawione miny, skan przed 7sek czy txt mówią same za siebie. DO tego wiele razy widziałem jak kładłeś tak miny (nawet wczoraj) a nie bło nikogo kto dał by Ci bana (mi niestety wywaliło neta i nie miałem dowodów). Na Nie. Najpierw zacznij stosować się do regulaminu nie ważne czy jest admin czy go nie ma, dopiero potem myśl o adminie. @Down. Maniak, wystarczającym dowodem są bany za to w amxbans Jak dla mnie admin powinien znać i stosować do regulaminu zamiast go łamać. Ale to już zadecyduje ktoś wyżej. Zgadzam się z Tobą bo jak każdemu przynajmniej raz zdarzyło sie złamać. Ale recydywa i celowe łamanie. W ciągu 2h dwa bany za to samo... To już mam dość patrząc na takiego gracza. Tak, że tyle ode mnie. Decyzję podejmie ktoś mający wzgląd do amxbansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174304 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na Tak! , bardzo często na serwerze, miły, oraz pomocny. Przyda się kolejny admin na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Lipca 2014 #174318 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Jestem na TAK: -Aktywny na serwerze -Miły -Pomocny Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 4 Lipca 2014 #174320 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Tak: - Ogarnięty, lecz nie zawsze - Aktywny na serwerze - Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174330 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na tak... umie się zachować, a regulaminu spokojnie się nauczy... Ale skoro nie masz dowodów kenpachi to po co to piszesz.. Bezpodstawne oskarżenia.. Jeżeli po otrzymaniu admina, będzie go łamał to z pewnością go szybko utraci.. Nie nam go oceniać Kenpachi.. Powodzenia @up Ale dajmy my się zrehabilitować.. Jeżeli tak będziemy patrzeć na to, to powinniśmy pozwalniac polowe adminow.. Pewnie jeszcze byśmy się załapali- Ty i ja Dlatego są od tego bany.. Żeby prostować ludzi którzy "zeszli z drogi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Lipca 2014 #174332 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Co do tego kandydata jestem pozytywnie nastawiony, spokojny, kulturalny, da sobie wszystko spokojnie wytłumaczyć. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 4 Lipca 2014 #174357 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na tak, spoko gość, kulturalny, aktywny na serwerze. Uważam, że można mu dać szansę, szczególnie, że serwer potrzebuje adminów na czas wakacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174379 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Na tak: -Ogarniety -Mily -Wymagania spełnia A regulaminu sie wykuje chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174413 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mimo, że czasami łamie regulamin to może w końcu się kiedyś go wyuczy. Często na serwerze, miły, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174467 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Jestem zdecydowanie na tak ; ) Ma poczucie humoru , potrafi obrócić kłótnie w żart , pomaga nowym graczom , spełnia wymagania. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174776 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Również na tak, ostatnio spędzam czas na TS3 i gracz wydaje się być rozgarnięty a takich adminów szukamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174788 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Na tak -Aktywny -Mikro -Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lipca 2014 #175208 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Dostajesz admina na okres próbny (2 tygodnie) ,regulamin ma być przez ciebie opanowany do perfekcji będzie to sprawdzone ,to ze dostajesz admina nie jest dla Ciebie wyróżnieniem pełniąc tą funkcje masz dbać o porządek i kulturę na serwerze , admin ma świecić przykładem w grze jak i na forum .Jakiekolwiek ustępstwa od regulaminu będą skutkowały utratą rangi. Nie zmarnuj tej szansy .Powodzenia FiGhT3r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lipca 2014 #175210 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi