HALA.M<3 Napisano 17 Kwietnia 2016 #423724 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ostatnimi czasy jest zauważalny z mojego punktu widzenia znaczny spadek liczby graczy nawet w godzinach wieczornych. Czym to jest spowodowane ? Powodów jest co najmniej kilka: 1. Cziterzy: mimo mianowania coraz większej liczby adminów ich liczba wcale nie maleje , ba ostatnio jest ich więcej niż liczba normalnych graczy. Co z tego że go "wyrzucą" na chwilę jak od razu taki wchodzi. Często widząc takie sytuacje to adminów nie ma, a jak są to wręcz uciekają. Jak w takich warunkach grać ?! 2. "Zbalansowane KLASY" : Mimo obietnic "góry" nic się nie zmieniło pod tym kątem a nawet jest jeszcze gorzej. Kiedyś dało się w miarę normalnie fragować a teraz to nie ma na to szans. Wejdzie sb taki z premką i rozwala całą grę. Ja rozumiem że hajs itp. ale chyba nie jest on ważniejszy od graczy. To że taki HROMATIC czy PROsto nie potrafią poradzić sb z cziterami to nic nowego. Teraz można sparafrazować nazwę sieci na : " Multi-Head.pl - Twoja sieć cheaterów!" Prawdopodobnie administracja ma głęboko w d... co napisałem ale widząc taki serwer mam kupić np VIPa ?! No chyba kogoś porąbało... Znając życie uzyskam odpowiedź : "Jak się nie podoba to nie graj" albo jeszcze dostanę bana ale co mi tam. Chciałem zwórcić uwagę na problem i tg dokonałem. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 17 Kwietnia 2016 #423731 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisałem wyżej wczoraj, kilka dni temu, dzisiaj temat założyłem a i tak lipa, to nie jest wina adminów, robimy co możemy, dziennie dają po 300 banów, pochwali się tym admin jakiegokolwiek serwera? Raczej nie. Chwała chłopakom za to, czekamy na destroya, czekamy na działające bany na ip, czekamy może na amx_fuckoffa. Obyśmy się doczekali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HALA.M<3 Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor #423736 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Być może pomoże.... Ale raczej Cimonka nie powstrzyma to przed dalszym niszczeniem.... Cziterzy to jedno a odniesiesz się to drugiego punktu mojego wywodu ? Bo słuchając graczy non premium którzy jeszcze są ten problem też nie jest mniej ważny. A może jest nawet poważniejszy... EDIT: Wszedłem na chwilę na serwer a tam dwóch cziterów + jeden no-life premium a adminów do walki z aimbotami ZERO... I jak tu ma grać pozostała czwórka czy piątka graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKoks^666 Napisano 17 Kwietnia 2016 #423758 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak jest kilka cziterów mam na oku ale spotka ich kara a co do Cimonka to mam brak pytań groźby banem dla graczy i nie tylko banem cwaniak że ch.... po prostu brak pytań żeby go wyeliminować raz na zawsze trzeba duże doświadczenie .... w ogóle kultura jego jak na wiek to porażka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Pietrzak Napisano 17 Kwietnia 2016 #423760 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Po 1 primo. Walka z cimonkiem jest walką z wiatrakami przy jego zmiennym ip i na no steam. Dla mnie ten człowiek jest nie normalny zachowując się w ten sposób. Nie wiem czym jest spowodowane jego zachowanie ale ktoś musiał mu nieźle zajść za skóre. Ja mogę siedzieć te 30-40 min na specu i sypać mu bany ale co to da. Załatwianie w ten sposób takiej sprawy jedynie ośmiesza nas adminów i administracje. Jest coraz mniej graczy przez takie zachowania ale my administratorzy serwera jesteśmy tylko pionkami na tym serwerze i nie dziwie się innym adminom że wychodzą z serwera jak on się pojawia bo mi również powoli się nudzi i brzydnie. Po 2 primo. Wyrównanie klas. Mimo że jest dana opcja /freelvl oraz /free w niczym to nie pomaga. Klasy powyżej 200lvl praktycznie są nie do zabicia przez gracza od 1 lvl do 80-90. Został pomniejszony exp a to jeszcze bardziej zniechęca do gonitwy nad takimi. Jak ktoś ma czas latać cały dzień na serwie i wbijać 200lvle to może grać tylko dlaczego cała reszta ma się denerwować że nic nie mogą zabić. Jest z byt duża rozbieżność między zwykłymi a klasami premium. Po 3 primo. Mapy. Dlaczego zostały dwie mapy. de_dust2 oraz de_dust2_long. Gra ciągle na jednej mapce po chwili bardzo denerwuje. Dajcie coś nowego Podsumowując widzę że coraz bardziej każdy ma w dupie wszystko i tylko odbija piłeczkę na drugą stronę. Pozdrawiam xXxSh0ckxXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 17 Kwietnia 2016 #423762 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisałeś taki temat że nie dajemy sobie rady z czitami? A spojrzales kiedyś w bansa i zobaczyłes liczbę banow które zostały przez nas adminów dane graczom? Każdy z nas jak jest na serwerze próbuje jak tylko może zapanować nad tym. Jeżeli uważasz że nie daje sobie rady z czitami to czemu w bansie jest pełno banow dane graczom z moim nickiem? A tak pozatym w ostatnich dniach nie miałem czasu na grę z powodów osobistych więc skąd możesz wiedzieć że nie daje rady? Jest przecież możliwość że ktoś się podszywal pod mój nick a jest to duże prawdopodobieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Pietrzak Napisano 17 Kwietnia 2016 #423764 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Popieram cie prostoo. A moze by tak zastosowac bana na zakres ip ?? Probowal ktos tego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 18 Kwietnia 2016 #423784 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Dawałem bany na IP i tak nic nie pomogło odrazu czity wchodziły cały czas tylko konsole otwieralem i banowalem przez amx_ban IP 0 i nic a nic nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKoks^666 Napisano 18 Kwietnia 2016 #423825 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Tak byłem świadkiem takiej sytuacji Jak Prosto siedzial z godzinę na specu i banował kilku graczy cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 18 Kwietnia 2016 #423869 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Szczerze to jak admina nie ma to ja też staram się pomóc wchodzę na SPEC i demka nagrywam ale ostatnio stwierdziłem że to bez sensu bo np. Jest 2 cheaterów ja nagram jednego wrzucam na FORUM czekam z 2 minuty wchodzę na serwa zmienia się mapa a ten typ nadal gra albo jeszcze inny więc zdecydowanie wole wyjść z serwa bo to jest horror co się dzieje z tymi cheatami. Pozdrawiam, Jakub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 18 Kwietnia 2016 #423874 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Van na ipvnie działa, zakres też nie. Nie wiem gdzie są jakiekolwiek zabezpieczenia. Będziemy w kółko sypać bany, albo zrezygnujemy, albo weźmy grupowy urlop, może ktoś wtedy się tym zajmie. Szkoda czasu i mojego i waszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synek:** Napisano 18 Kwietnia 2016 #423875 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nie wszystko zależy od nas- adminów. Cheaty się teraz wycwaniły, zbanowanie ich na IP czy na config czy Bóg wie na co nie działa, destroyera nie ma, a fuckoff miejmy nadzieje, że będzie. Banowanie ciągłe tego samego ścierwa, po czym zaraz wraca i wyśmiewa admina przy wszystkich nie jest dla nas komfortową sytuacją, zwłaszcza, że staramy się i robimy co możemy. Tak jak koledzy napisali, wejdźcie w bansy, nasz serwer i zobaczcie ile zostało rozdanych kar w ostatnich tygodniach. Jest to tragedia, TRAGEDIA i jeszcze raz tragedia.. A co do premek, to niestety zostały zwiększone ich umiejętności i nawet takiego jumpera na 50lv ciężko pokonać. A co dopiero jak ktoś no-life'i 3 dni z rzędu, ma 200lv i jest nie do pokonania. Nie raz pisałem na forum o unormowanie wszystkich klas, jednak premka to premka, za nią się płaci i to normalne, że kto płaci ten wymaga i nie może dostać słabszej klasy od tej za darmo. Jedyna możliwość to albo siedzieć na wyborowym w kącie i strzelać z czujnego oka lub na diamentowym nożu (co jest plagą obecnie) albo kupić premke. Niestety taka prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Pietrzak Napisano 18 Kwietnia 2016 #423896 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Czyli gracze sa zmuszeni do kupna premki zeby pograc. Astro popieram ten urlop bo to jest walka z wiatrakami. Moze wtedy ktos sie za to wezmie bo innego wyjscia nie ma jak kazdy ma nas w 4 literach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HALA.M<3 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor #423982 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Czytając powyższe wypowiedzi jedynie mogę napisać że cieszę się że jest ktokolwiek kto widzi co się dzieje i może coś się ruszy w dobrą stronę. Oczywiście widzę na amx całe góry banów tylko czy to coś zmienia ? Mogę mieć nadzieję że nowe skrypty na bany pomogą i że to co zostało tutaj powiedzane spowoduje właściwą reakcję "góry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Dulson Napisano 18 Kwietnia 2016 #424074 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Bany leca na ip a i tak nie dzialaja staramy sie jak mozemy a i tak nic z tego nie wychodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HALA.M<3 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor #425408 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Znowu czas odświeżyć wątek Tak się staracie że grając dziś 2 h nie spotkałem ANI JEDNEGO admina. A cheaty latają i będą latać. Cimonek dalej lata. Pindol który jest już nawet w TOP15 dalej lata. I wy śmiecie pisać że "coś" robicie. To kpina... EDIT : Nie wiem jak można trzymać tak długo Caspiego na adminie. Najgorszy admin na tym serwerze od dawna. Ten "osobnik" na prośby na u@ o zbanowanie ewidentnych aimbotów albo ucieka albo ma to w d... . A najgorsze że gdy Cimonek sb haxuje to ten pożal się Boże admin pozwala mu grać. Zróbcie coś z nim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synek:** Napisano 24 Kwietnia 2016 #425861 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kolego, jak się nie podoba, to po prostu nie graj. Nie rozumiesz sytuacji lub nie chcesz zrozumieć. Admin nie będzie w każdej chwili przez 24h, nawet jeśli te 2h to trochę dużo. Np. ja wczoraj o tej godzinie wbić nie mogłem, bo szukałem garnituru na mature >.> A inni admini o tych godzinach też mogli coś robić. I tak nasz serwer jest ewenementem pod względem liczby adminów i rozdanych przez nich banów w porównaniu do innych sieci tego typu. Co do cimonka, jedynym sposobem narazie na niego jest slay, bo fuck offa jak nie było tak nie ma, a my- stażowo młodzi admini na tym serwie lub nawet srednio stażowi nie mamy dostępu do destroya, choć ten pewnie też by mu nic nie zrobił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HALA.M<3 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor #425999 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 @@Synek:** Co z tego że admin jest jak pozwala cziterom grać... Przykład I-szy z brzegu: admin Jakob nie banuje Cimonka - nawet nie podejmuje takiej próby. Co to ma być ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 24 Kwietnia 2016 #426008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Dobra. Od jutra wracam, nie mam nadgodzin w robocie do wrzesnia, robimy porządek, zacznę od siebie, następnie adminów, a na końcu graczy. Czas coś ruszyć bo serio źle się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 24 Kwietnia 2016 #426009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi