Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie Xeonixx'a

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Xeonixx

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 4 serwerach ( 2 dr, 1 pb i 1 gg ) więc myślę że wiem co i jak.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-10

Staż w CS-sie: 2 lata

Steam ID: STEAM_0:0:6047818

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Tu jest z moim aktualnym nickiem; http://www.gametracker.com/player/Xeonixx/185.36.170.7:27028/ a tutaj grałem na innym nicku; http://www.gametracker.com/player/%5BROMUL%5DXeonixx/185.36.170.7:27028/

Dlaczego TY .!: Z tego powodu iż nie jednorazowo ( jednak też nie często ) zdarzały się przykre incydenty gdy nie było admina na serwerze ( czitowanie, obrażanie, przeklinanie jakby innych słow nie znali i td. ). Chciałbym pomóc w zapobieganiu takim właśnie przypadkom.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie się zdaża od 3 godzin aż do nawet 5 lub 7 godzin.

Kontakt:

- forum

- steam; Xeonixx

- skype; oskar.kosnowski1

- gg; 13985693

Gość Guest

Strajk rozumiem cię jednakże przez ten krótki czas posiadania mojego konta na forum dużo poczytałem, jak miałem co powiedzieć to pisałem ale nie ma też co na siłe nabijać tych postów aby pomagać na serwerze. Mimo to doceniam twoją wypowiedź i postaram się w 100% do niej zastosować.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...