Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173758 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:2014-07-03 Nick admina/gracza, który zawinił:Fontek Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Dostalem bana na 30 min ] You have been banned from this Server by Admin FonTeK. [AMXBans] There are 26 minutes and 2 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Bocislaw [AMXBans] Reason : ' Obrazasz. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 60816394 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.65.245.121 ' Sprawa wygladala tak typ mnie zwyzywal od kurw napisalem " kurwe to sobie w domu poszukaj" i dostalem bana roszumiem ze Fontek jest na mnie ciety bo robi sobie so chce a ja zawsze mu wypomne to na ogolnym czacie ale bez przesady , wczoraj na przyklad gral czolgiem znienil klase na speedhackera napisalem ze zbugowal klase i ma przebranie wroga w dupie mial. porsze o wyciagniecie jakis konsenkwencji wobec tego admina .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173761 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam... Zachowujesz się wulgarnie na serwerze, co chwile się czepiasz czegoś i myślisz że wszystko Ci wolno.. Przyznaje się, że na speedhackerze miałem przebranie wroga.. Zostałem o tym poinformowany na ts i zmieniłem klase.. Nie cierpie takich tekstów ale potraktowałem Cie ulgowo na 30 min.. Dlatego wnioskuję o przedłużenie bana przez UBT za wulgarne słownictwo bo widać nie potrafisz zrozumieć co się do Ciebie mówi.. SS: http://speedy.sh/ssAJR/2014-07-03-00001.jpg Nie mile pozdrawiam. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173765 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ban słuszny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173766 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi