bydlak Napisano 3 Lipca 2014 #173747 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam tak jak w temacie, można coś zrobić z tym camp mater ? chodzi mi o to ze on jest strasznie za szybki. Wydaje mi się ze z tego powodu ilość graczy spadła, ogólnie może zostać tylko przedłużyć te kampienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173752 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jestem ZA Naprawdę jest to kwestia paru sekund.Nawet nie można się skampić na 2-3 sekundy ponieważ od razu zaczyna działać. Pozdrawiam TiBlU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173829 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 [align=center]Ja się dołączę i myślę, że "Camp Mater" można wyłączyć na mapie de_dust_2x2 ponieważ jest to małutka mapka i jest to niepotrzebne na tej mapie.[/align] [align=center]Co do propozycji Bydlaka można ustawić czas na 20 s tak aby każdy mógł czasami po kampić [/align] badcamper_limit <20> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2014 #173958 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Czas został wydłużony. BakuBaku., cvar który podałeś dajemy w %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Lipca 2014 Autor #174144 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Skoro czas został wydłużony to nie widzę przeszkód do zamknięcia tematu. Dzięki n-ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi