Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173430 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nick: PeQ. Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem administratora na podobnym serwerze COD oraz na JB łącznie 2 serwery, owe doświadczenie posiadam w roli administratora. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Poniewaz bylem tu juz adminem i bardzo podobala mi sie ta funkacja ktora pelnilem i chcialbym to kontynolowac a przede wszystkim pomoc innym adminom w banowaniu cheaterow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 6 do 8 godzin Kontakt: Email: [email protected] @@- Wymagania -@@ - Wchodzenia raz dziennie na forum, (+) - Posiadanie mikrofonu, (+) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, (+) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, (+/-) - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, (+/-) - Minimum 30h przegrane na serwerze, (+) - Obowiązkowo aktywne konto steam (+) http://www.gametracker.com/player/PeQ./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173434 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 na TAK! -Miły -Ogarnięty - Często bywa na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 2 Lipca 2014 #173442 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Tak: - Widać go na serwerze - Można z nim pogadać - Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173446 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jestem na Tak ogarnięty, wiek, aktywny na serwerze dobry murzyn ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 2 Lipca 2014 #173450 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (nie pisać mi, że tu nie gram bo gram i za dawniejszych czasów też grałem.) Na Tak. Ogarnięty i to porządnie. Nie daje banów bezpodstawnych, potrafi sprawdzić, kontaktuje się nie raz z innymi adminami w razie czegoś. Mój rudy murzyn. @EDIT. Dajcie mu tego adma. Godzina późna, admina nie ma, ludzie graja i regu łamią, a on jest na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173481 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 -Na tak Widać go często na serwerze ogarnięty , miły , można z nim pogadać Moim zdaniem będzie dobrym Adminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Lipca 2014 #173495 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Pozwolę sobie wrzucić taki screen. http://scr.hu/1qsf/blrby Kolega grał kiedyś i dlatego ma ponad +30h. Nawet nie raczyłeś wbić 30h. Godzin wbitych w ostatnim miesiącu masz 20h. Moim zdaniem należy zamknąć podanie i otworzyć za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173503 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 na Tak !!!!!... spełnia wymagania i gra w miare No i brak adminow !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 2 Lipca 2014 #173511 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jestem na TAK: -Aktywny na serwerze -Miły -Ogarnięty Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173538 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Na tak: -Ogarniety -Mily -Widze go czesto na serwerze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Lipca 2014 #173637 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Proszę abyś wkleił link do gt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175381 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jestem na tak aktywny czesto bywa na serwerze i jest botem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175416 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Na Tak, często bywa na serwie, ogarnięty, da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 7 Lipca 2014 #175434 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tak Wiek Steam Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2014 #175440 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jesteś tą samą osobą, która była kiedyś zamieszana w pewien incydent na ts3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175445 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tak ale wszystko zostalo wyjasniano i to bylo dawno i po co wyciagac jakies stare sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2014 #175488 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi