ŚLEPY Napisano 6 Lutego 2016 #394508 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 jestem za tym aby aby wrzucic nowe mapy, np. css_cache i wywalic smieci na ktorych nikt grac nie chce moze gloswanie nad nowymi mapami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394664 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ja też jestem za. Obecne mapy się już przejadły. Moim pomysłem jest dodać mapy takie jak: wh_dust2 css_nuke css_cache css_de_dust2 de_dust_1337 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draft Napisano 7 Lutego 2016 #394685 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 i usunac mapy pokroju vertigo, chateau, piranesi - widac na nich spadek graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 7 Lutego 2016 #394703 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 na chateau i piranessi normalnie grają ) dodał bym cs_aplin de_abaddon de_avangard de_afganistan de_abou de_museum de_sunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 7 Lutego 2016 #394717 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 kolejnosc map tez ma znaczenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:)(: Napisano 7 Lutego 2016 #394823 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Jestem za dodaniem mapek które podał matus, myśle że przyjmą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Lutego 2016 #394828 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Sunny i abbadon byly juz próbowane i nikt nie chcial na nich grać,ludzie wychodzili ,a jak tylko byl admin byly zmieniane . Tez jestem za jakąś małą rewolucja ,bo juz trochę nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyoo Napisano 7 Lutego 2016 #394976 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Jeszcze coś od siebie dodam fajne mapki de_firerats_bas de_office_rats cs_italy2 de_lidl de_nuke_rarea de_world de_nycstreet de_reckon_pro de_modern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 8 Lutego 2016 #395525 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 o de_lidl spoko chateau spoko abbadon spoko ale wywalin chociaz by italy bo jak jest po 13 ludzi to juz sie strasznie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 8 Lutego 2016 #395535 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 temat z nowym mapcyklem zrobić mogę ale mapki takie jak de_lidl to według mnie są za małe jak na tyle osób. Abbadon był ale się nie przyjął. Jakoś w tym tygodniu zrobię temat o nowym mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 8 Lutego 2016 #395542 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Museum i abbadon bylo ciagle zmieniane, więc ich na pewno bym nie dawał. Lidl to chyba przez wspomnienie Visiona ze świąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŚLEPY Napisano 8 Lutego 2016 Autor #395574 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 lepiej w dzien inne i nocke inne.. i z podzialem na miesiace i dni tygodnia, święta itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 9 Lutego 2016 #395661 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 da się zrobić mapcykl dzienny i nocny (był ale się zrąbał), ale żeby robić z podziałem na dni itp. to już jest niewykonalne. nikt nie napisze takiego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 9 Lutego 2016 #395705 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ja nie napisze? Potrzymaj mi piwo! A tak serio to trochę poniosła Cię fantazja Ślepy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 9 Lutego 2016 #395736 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 dajecie takie propozycje których pozniej sami nie chcecie grać. De_lidl trochę male. Muzeum i abbadon- mówicie dać,a pozniej krzyczycie o zmianę.. Jak dla mnie fajne mapy i trzeba się tylko przyzwyczaić a nie grać dd2 na okrągło. 'Cicho_Ciemny' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 9 Lutego 2016 #395829 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ja tam lubiłem grać Museum i Abaddona, uu Lidl, na cod modach pamiętam się grało ) dodał bym jeszcze : de_survivor de_russka [ tak było wiem de_forge [podobna do cbble ) de_sunny de_hell A może coś z całkiem nowych mapek by dodać? takich które rzadko się widzi albo w ogóle? [ TYLKO PRZYKŁADY] de_undust de_tetrial de_alexandra de_world de_rky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi