Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173373 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: Przed chwileczką Nick admina/gracza, który zawinił: PFG.GOD` Dowody: Hmm. nwm czy na demku słychac ;d Świadkowie: Gracze w TT Uzasadnienie: Obrażał mnie i mówił że mam wh nawet nie strzelałem przez ściane ani nic Mam po prostu dobre słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2014 #173375 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Skargi, które nie są poparte dowodami będą zamykane. Tak więc albo przedstawiasz dowód, albo /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173384 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A na demku mikra nie slychac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Lipca 2014 #173389 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 twoim obowiazkiem jest dostarczenie dowodu abysmy mogli cos zdzialac na slowo nikt ci nie uwierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173563 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To nie mam... bo z demka nie slychac ale 1 z serweru Killer on byl ze mna w teamie moze on potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Lipca 2014 #173565 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Brak dowodów więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Lipca 2014 #173566 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi