Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173167 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mam taką propozycje na forum ,żeby dodać ramkę w której będzie znajdowało się "kto dzisiaj obchodzi urodziny" tak jak na fb znajduje się taka ramka myślę ,że to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Lipca 2014 #173168 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Z tego co mi świta był już taki wątek. Ogólnie jestem neutralny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #173169 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Musielibyśmy dodać aplikację "Kalendarz", z którą już swego czasu mieliśmy małe problemy. Temat był poruszany, niestety nie do zrealizowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #173170 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi