Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173110 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mam problemy na serwerach Multihead. Otóż na waszych serwerach wystepuja mi poszczególne błedy takie jak: -Reliable channel overflowed (to na serwerze dd2#1 i #2) Steam connection lost (FFA, dd2/inf/nuke) Probowałem wszystkiego (dosłownie) przeczytałem cały internet, a dalej to samo mam, nie mam pojecia jak to naprawic, głowie to mnie irytuje ten drugi bład (steam connection lost), ten pierwszy ustepuje po jakimś czasie, nie wiem czy to wina po stronie mojego komputera, czy internetu, czy to wina moze serwera, niewiem, dlatego pisze. Moze jakies pomysły? Podpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #173181 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Masz problemy z łączem, podczas przeciążenia wyrzuca cię z serwera. Wina leży prawdopodobnie po stronie dostawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174477 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja problem "Steam Connection Lost" miałem jak grałem w CS przy wyłączonym steam bądź ustawionym statusie na offline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi