Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173090 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: mam nick Redis Godzina, data zdarzenia: Nie byłem w tym momencie na serwerze Mapa: Nie byłem w tym momencie na serwerze STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 2075929 Uzasadnienie: GDy wszedłem na serwer cod 200 ukazało mi sie , że mam bana za ,,Niedozwolone modele esl" Ja nie wiedziałem ze takie modele sa na tym serwerze niedozwolone ponieważ w regulaminie nie ma takiego podpunktu o modelach nie są zakazne więc nie wiedziałem i tym samym odwołuje sie od bana. TU jeszcze link do ss z konsoli : http://imageshack.com/a/img820/5311/ww4d.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Lipca 2014 #173098 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Z tego co mi wiadomo modele esl na cod są zabronione sam opiekun tak mówi poczekajmy na wypowiedz kogoś z UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Lipca 2014 #173106 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Na naszej sieci modele esl są zabronione na wszystkich serwerach. Jedyną szansą na UB to 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Lipca 2014 #173107 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi