Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172646 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Z gory przepraszam jesli mieszcze posta zle, badz w zlym dziale;/ Nie wiem jak mam zagadac poniewaz nikogo tu nie znam... Zaczne od poczatku. Dwa dni temu kolo godziny 15-ej gralem na DD2#1 (80.72.43.106:27027) na nicku SolsoY Steam. Nagle weszlo dwoch haxow i byli po przeciwnych teamach ale jeden z nich mial podobny nick do mojego "So|soY" wiadomo ze nikt nie lubi grac z takimi i prawie kazdy poszedl na "specta" ja rowniez..... Po chwili wszedl admin i bach polecial ban i dla mnie z dopiskiem"wypier....." nie wiem ktory to admin bo w konsoli nie ma nic, ani daty, ani admin banujacy....nic a nawet admin nie patrzal ze bylo dwoch o podobnych nickach a jeden z nich mial steama;/ Glupio mi tak tu pisac.... po chwili kiedy dostalem bana pisalem na forum na "shoutbox" tez nie zdazylem nic wyjasnic bo polecial ban i na forum;/ Nie wiedzialem juz co mam zrobic wiec napisalem do pierwszego lepszego(znanego mi) nicku z gry "ascxw" z ktorym w danym momencie gralem. Wyjasnilem ze mogla zajsc pomylka i mnie zrozumial bo odbanowane mnie na forum, w grze jeszcze mam bana ale jak juz wczeniej pisalem nie wiem z kim mam pisac, moge nawet wejsc na ts'a pogadac ale tez nie wiem z kim;/ Prosze obejrzec demo z HLTV jesli nikt mi tu nie chce zaufac;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172661 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Bana dostałeś od adonaia, poczekamy jeszcze za jego wypowiedzią. Jesteś z nami od dawna, nie wydaje mi się, żebyś coś wywinął. Mogło dojść do nieporozumienia. Temat przenoszę, bo dział rzeczywiście wybrałeś fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172743 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Pomyliłem się co do ciebie, ale ten drugi gracz miał prawie identyczny nick i musiałem cię zbanować zamiast niego. Oczywiście dostajesz ub i przepraszam cię za zaistniałą sytuacje. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172744 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi