Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172646 Napisano 30 Czerwca 2014 Z gory przepraszam jesli mieszcze posta zle, badz w zlym dziale;/ Nie wiem jak mam zagadac poniewaz nikogo tu nie znam... Zaczne od poczatku. Dwa dni temu kolo godziny 15-ej gralem na DD2#1 (80.72.43.106:27027) na nicku SolsoY Steam. Nagle weszlo dwoch haxow i byli po przeciwnych teamach ale jeden z nich mial podobny nick do mojego "So|soY" wiadomo ze nikt nie lubi grac z takimi i prawie kazdy poszedl na "specta" ja rowniez..... Po chwili wszedl admin i bach polecial ban i dla mnie z dopiskiem"wypier....." nie wiem ktory to admin bo w konsoli nie ma nic, ani daty, ani admin banujacy....nic a nawet admin nie patrzal ze bylo dwoch o podobnych nickach a jeden z nich mial steama;/ Glupio mi tak tu pisac.... po chwili kiedy dostalem bana pisalem na forum na "shoutbox" tez nie zdazylem nic wyjasnic bo polecial ban i na forum;/ Nie wiedzialem juz co mam zrobic wiec napisalem do pierwszego lepszego(znanego mi) nicku z gry "ascxw" z ktorym w danym momencie gralem. Wyjasnilem ze mogla zajsc pomylka i mnie zrozumial bo odbanowane mnie na forum, w grze jeszcze mam bana ale jak juz wczeniej pisalem nie wiem z kim mam pisac, moge nawet wejsc na ts'a pogadac ale tez nie wiem z kim;/ Prosze obejrzec demo z HLTV jesli nikt mi tu nie chce zaufac;/
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172661 Napisano 30 Czerwca 2014 Bana dostałeś od adonaia, poczekamy jeszcze za jego wypowiedzią. Jesteś z nami od dawna, nie wydaje mi się, żebyś coś wywinął. Mogło dojść do nieporozumienia. Temat przenoszę, bo dział rzeczywiście wybrałeś fatalny.
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172743 Napisano 30 Czerwca 2014 Pomyliłem się co do ciebie, ale ten drugi gracz miał prawie identyczny nick i musiałem cię zbanować zamiast niego. Oczywiście dostajesz ub i przepraszam cię za zaistniałą sytuacje. /close
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172744 Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
30 Cze
4
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 1 post
Popularne Dni
30 Cze 2014
4 posts