Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172575 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 witam wbiłem na serwer multi head ffa podłożyłem pake , i dostałem flesha nw jak i skąd a tu nagle gościu mnie zabił i w tym momencie dostałęm permamentnego bana chciałęm się zapytać za co dostałem bana bo nw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Czerwca 2014 #172576 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jeżeli piszesz odwołanie to napisz jak należy według wzoru , edytuj swój post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172657 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Kolega napisał już kolejny temat w dziale UBT. Czekamy za ss'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172658 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi