Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172563 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:Koxu Godzina, data zdarzenia:Teraz i dziś Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:176.100.195.40 Uzasadnienie:Dopiero co wbiłem na serwer wybrałem broń po chwili zostałem slapowany przez admina a nawet nie zdążyłem wejść do trupa na b napisałem adminowi "Co ty kurwa opierdalasz" to dał mi bana za niby kulturę proszę o ukaranie admina!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Czerwca 2014 #172565 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dostałeś słusznego bana za swoją kulturę myślę że ten ban nauczy Cię trochę pokory na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Czerwca 2014 #172566 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi