Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172532 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nick:Activee Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem swój serwer miałem admina na cs-bia csplus cskatownia Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/10 (nie pisze pluginów) Staż w CS-sie:6 LAT Steam ID:--- Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:Zmieniłem nick na Activee i gram na tym nicku dopiero z 4 godz a tamten nick miał jakieś znaczki chińskie i nie pamiętam go ;/ Dlaczego TY .!:poniewaz ogarniam admina i chce uniemozliwic granie cziterom ułatwic prace tak ze innym adminom i H@ Myśle ze sie nadam i duzo pomoge poniewaz ogarniam amx potrafię tez odruznic cziteraz od gracza ze skillem.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:praktycznie cały dzien czasmi gdzie nadwór sie wyjdzie.. Kontakt:GG 25905980 LUB ts take na forum PW i Skyp Pozdrawiam całą administracje (Denis).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172543 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jestem na NIE: -Brak linku GT / I tak watpie zebys mial 80h bo ja cie wogole nie znam -Zerowa aktywność na forum +Wszelkie wymagania spelnione z wyjatkiem godzin i forum Daj sie poznać i nadrob godziny oraz Forum to Bede na tak @Joe ja go widziałem z 2/3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172547 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ehhhhhh...ujmę to tak: Skoro tyle czasu grasz w cs'a to szkoda że nie na tej sieci. Nie za bardzo umiem sobie wyobrazić jak Twoje adminowanie miałoby pomóc mi i innym adminom w pracy skoro nikt Cie nigdy nie widział na serwerze. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172570 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie pamiętasz swojego nicku...ciekawe. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi