Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172483 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, chciałbym złożyć podanie na serwer PB:) Opiszę w podaniu wszystko:) Nick: FapMaster Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś kiedyś na Cod + DM, ale to byłem krótko bo chwilę później kupiłem nowy sprzęt i odstąpiłem od CS, od jakiś 3 miesiący mam powrót, ale tylko PB:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Pewnie z 4 lata Grałem pod nickiem Pro+moc=Ja Podobno bardzo znany nick na polskich Cod modach:) Steam ID: - STEAM_0:0:614442448 Dlaczego Ja? Nie mam żadnych konfliktów z nikim na serwerze, nie wchodzę w kłótnie, a przede wszystkim nie ma skarg na mnie na pewno, gdyż nie używam wszelkiego rodzaju cheatów - Posiadanie mikrofonu: Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich: No Raczej - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy: Oczywiście - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze: A nie wiem zapytam czy mnie lubią - Minimum 30h przegrane na serwerze: No tu jest problem Mam chyba 3 Ale to przez tych botów, dzieci z micro i wh'aczy. Gra nie idzie Ale powiem, że rundy kończę zawsze w top 3. Nigdy na minusie zawsze minimum +5/10. Także znam fizykę PB. Serwer Jest bardzo fajny bo ludzie wchodzą, ale brak admina po prostu dobija Nie jestem osobą która od razu perm ban i do widzenia. Wolę dać kicka, bana na godzinę lub wstawić ssy bądź demko, niż perm. No ale jeśli mamy typowego cheat'era to może się zdarzyć. Lecz mówię wolę dać kicka za micro u dziecka bez mutacji lub za naganne gadanie bez sensu i kłocenie się lub bana na godzinę z powodem "Unistall WH, masz akurat godzinę" - Obowiązkowo aktywne konto steam, Tak, tak, mam steam, ale nie kupiłem cs 1.6 jeszcze. Globala jak już ale 1.6 nie mam NICK do steam: Dan629pl - Minimum 16 lat: 17 Kontakt: Piszcie na steam jestem na nim ciągle. Prawie, bo nie w nocy, Team-speak3 Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Pozdrawiam FapMaster ( Dany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172487 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jest już lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172498 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jestem na NIE - Nabij godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172614 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jestem na NIE - Nabij godziny. Chętnie:) Dajdzie admina co zrobi porządek z cheaterami i dziećmi Wziąłeś to pod uwagę, że gra się nie klei? Jakby było ok, nie składałbym podania kolego A że naprawdę ok serwer to przyda się może pomoc Możecie dać na próbę Albo dajcie tu do nas adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2014 #172632 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Aczkolwiek skąd możemy mieć pewność, że po otrzymaniu rangi nie znikniesz ? Były już tkaie przypadki. Wklej dobry link z GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172639 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dzisiaj go pierwszy raz na serwerze widziałem. Nie ufam nie znam. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172641 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ale nie mówię, że chce adma i koniec. Chce by cześciej wchodzili admini Tak jak przed chwilą Wszedł pokickował, pobanował i z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172643 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 PeTex jakbyś mógł. Nie wiem o co chodzi, ale jakbyś nam de_aztec ustawił na bez limitu. Nie można dać rtv idt. A grać tyle de_aztec to trochę do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172663 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Pograj z nami trochę i obowiązkowo zapoznaj się z regulaminami. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi