Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie na administratora

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym złożyć podanie na serwer PB:) Opiszę w podaniu wszystko:)

Nick:

FapMaster

Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś kiedyś na Cod + DM, ale to byłem krótko bo chwilę później kupiłem nowy sprzęt i odstąpiłem od CS, od jakiś 3 miesiący mam powrót, ale tylko PB:)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie:

Pewnie z 4 lata :D Grałem pod nickiem     Pro+moc=Ja    Podobno bardzo znany nick na polskich Cod modach:)

Steam ID: - STEAM_0:0:614442448

Dlaczego Ja?

Nie mam żadnych konfliktów z nikim na serwerze, nie wchodzę w kłótnie, a przede wszystkim nie ma skarg na mnie na pewno, gdyż nie używam wszelkiego rodzaju cheatów :)

- Posiadanie mikrofonu: Tak

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich:

No Raczej

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy: Oczywiście

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze:

A nie wiem zapytam czy mnie lubią :)

- Minimum 30h przegrane na serwerze: No tu jest problem :( Mam chyba 3 :/ Ale to przez tych botów, dzieci z micro i wh'aczy. Gra nie idzie :/ Ale powiem, że rundy kończę zawsze w top 3. Nigdy na minusie zawsze minimum +5/10. Także znam fizykę PB. Serwer Jest bardzo fajny bo ludzie wchodzą, ale brak admina po prostu dobija :/ Nie jestem osobą która od razu perm ban i do widzenia. Wolę dać kicka, bana na godzinę lub wstawić ssy bądź demko, niż perm. No ale jeśli mamy typowego cheat'era to może się zdarzyć. Lecz mówię wolę dać kicka za micro u dziecka bez mutacji lub za naganne gadanie bez sensu i kłocenie się lub bana na godzinę z powodem "Unistall WH, masz akurat godzinę" :)

- Obowiązkowo aktywne konto steam, Tak, tak, mam steam, ale nie kupiłem cs 1.6 jeszcze. Globala jak już ale 1.6 nie mam :/ NICK do steam: Dan629pl

- Minimum 16 lat: 17 :)

Kontakt: Piszcie na steam jestem na nim ciągle. Prawie, bo nie w nocy, Team-speak3 :) 

Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania  

Pozdrawiam 

FapMaster ( Dany) 

Jestem na NIE

- Nabij godziny.

Chętnie:)

Dajdzie admina co zrobi porządek z cheaterami i dziećmi :) Wziąłeś to pod uwagę, że gra się nie klei? :) Jakby było ok, nie składałbym podania kolego :) A że naprawdę ok serwer to przyda się może pomoc :) Możecie dać na próbę :) Albo dajcie tu do nas adma :/

PeTex jakbyś mógł. Nie wiem o co chodzi, ale jakbyś nam de_aztec ustawił na bez limitu. Nie można dać rtv idt. A grać tyle de_aztec to trochę do dupy.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Pograj z nami trochę i obowiązkowo zapoznaj się z regulaminami.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...