Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172483 Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, chciałbym złożyć podanie na serwer PB:) Opiszę w podaniu wszystko:) Nick: FapMaster Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś kiedyś na Cod + DM, ale to byłem krótko bo chwilę później kupiłem nowy sprzęt i odstąpiłem od CS, od jakiś 3 miesiący mam powrót, ale tylko PB:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Pewnie z 4 lata Grałem pod nickiem Pro+moc=Ja Podobno bardzo znany nick na polskich Cod modach:) Steam ID: - STEAM_0:0:614442448 Dlaczego Ja? Nie mam żadnych konfliktów z nikim na serwerze, nie wchodzę w kłótnie, a przede wszystkim nie ma skarg na mnie na pewno, gdyż nie używam wszelkiego rodzaju cheatów - Posiadanie mikrofonu: Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich: No Raczej - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy: Oczywiście - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze: A nie wiem zapytam czy mnie lubią - Minimum 30h przegrane na serwerze: No tu jest problem Mam chyba 3 Ale to przez tych botów, dzieci z micro i wh'aczy. Gra nie idzie Ale powiem, że rundy kończę zawsze w top 3. Nigdy na minusie zawsze minimum +5/10. Także znam fizykę PB. Serwer Jest bardzo fajny bo ludzie wchodzą, ale brak admina po prostu dobija Nie jestem osobą która od razu perm ban i do widzenia. Wolę dać kicka, bana na godzinę lub wstawić ssy bądź demko, niż perm. No ale jeśli mamy typowego cheat'era to może się zdarzyć. Lecz mówię wolę dać kicka za micro u dziecka bez mutacji lub za naganne gadanie bez sensu i kłocenie się lub bana na godzinę z powodem "Unistall WH, masz akurat godzinę" - Obowiązkowo aktywne konto steam, Tak, tak, mam steam, ale nie kupiłem cs 1.6 jeszcze. Globala jak już ale 1.6 nie mam NICK do steam: Dan629pl - Minimum 16 lat: 17 Kontakt: Piszcie na steam jestem na nim ciągle. Prawie, bo nie w nocy, Team-speak3 Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Pozdrawiam FapMaster ( Dany)
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172614 Napisano 30 Czerwca 2014 Jestem na NIE - Nabij godziny. Chętnie:) Dajdzie admina co zrobi porządek z cheaterami i dziećmi Wziąłeś to pod uwagę, że gra się nie klei? Jakby było ok, nie składałbym podania kolego A że naprawdę ok serwer to przyda się może pomoc Możecie dać na próbę Albo dajcie tu do nas adma
EvO Napisano 30 Czerwca 2014 #172632 Napisano 30 Czerwca 2014 Aczkolwiek skąd możemy mieć pewność, że po otrzymaniu rangi nie znikniesz ? Były już tkaie przypadki. Wklej dobry link z GT
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172639 Napisano 30 Czerwca 2014 Dzisiaj go pierwszy raz na serwerze widziałem. Nie ufam nie znam. Jestem na NIE.
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172641 Napisano 30 Czerwca 2014 Ale nie mówię, że chce adma i koniec. Chce by cześciej wchodzili admini Tak jak przed chwilą Wszedł pokickował, pobanował i z głowy
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172643 Napisano 30 Czerwca 2014 PeTex jakbyś mógł. Nie wiem o co chodzi, ale jakbyś nam de_aztec ustawił na bez limitu. Nie można dać rtv idt. A grać tyle de_aztec to trochę do dupy.
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2014 #172663 Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Pograj z nami trochę i obowiązkowo zapoznaj się z regulaminami. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
30 Cze
9
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 1 post
n-ty dzien 1 post
Popularne Dni
30 Cze 2014