Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172471 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dobra, tak jak w tytule. Ktoś powie, który dokładnie trzeba nacisnąć filar/cegłę by wejść do działka ?) P.s nie mogę tam wejsc z botami na grę, bo coś mi wyłącza cs :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172515 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To działko powinno być zabronione i mam nadzieję, że tak się stanie w niedalekiej przyszłości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172585 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja też jestem za żeby usunąć to działko bo jak jedna osoba wejdzie to po grze,a zombie nie wykonuje celi.Albo zeby poprostu było zabronione. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172687 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Taka mapa z działkiem, to miła czasami odskocznia. Ale dziwią mnie posty powyższych adminów, sami wiedzą pewnie jak wejść, ale nie powiedzą :fool: A takie było moje pytanie, jak wejść .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyjestjutro Napisano 30 Czerwca 2014 #172690 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Człowieku.... Zaraz kolo wejscia jest cegielka i w nia maszujesz. I tak wejscie od razu sie nie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172693 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Zobacz jak ludzie tam wchodza na spect od siebie dodam ze pomiedzy skrzynka jest rog taki i tam klikasz po calej scianie i ci sie otworzy / Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172694 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi