Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #172125 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Gram Godzina, data zdarzenia: ok 17 Mapa: de_dust2002 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 24359659 Uzasadnienie: Tak jak mówiłeś wcześniej, że godz ss'ow jest różna.. sorry ale to pewnie dlatego, że nie przeczytałem tego poradnika na forum i chciałem zmienic te screeny w format JPG ale to trzeba było tym programem.. kurde no co poradzę, że tak wyszło. Jeszcze raz przepraszam ale myślę, że to dlatego, że 1 raz spotkałem się z tą formą wstawiania ss'ów.. zawsze wystarczyło spakować JPG w winrar i było dobrze bez żadnego programu. Proszę o pozytwynie rozpatrzenie na prawdę gram czysto i trochę to dziwne, ze mam bana ale rozumiem mój błąd. Jeśli to rozpatrzysz negatywnie to rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #172128 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Spakuj oryginalne pliki w paczkę i wstaw w tym wątku. Przykro mi ale bez tego UB nie będzie. Tak dla przypomnienia powiem, że ss`y robią się w formacie bmp lub tga. Z jpg raczej się nie spotkałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #172207 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Spakuj oryginalne pliki w paczkę i wstaw w tym wątku. Przykro mi ale bez tego UB nie będzie. Tak dla przypomnienia powiem, że ss`y robią się w formacie bmp lub tga. Z jpg raczej się nie spotkałeś No ja Ciebie rozumiem tylko chodzi o że ja odrazu jak zobaczylem w poradniku na forum, że mam szukać plików w formacie TGA to chcialem zobaczyc te screeny i wybrałem otwórz za pomocą tego programu JPG domyślnego w Windowsie i myślałem, że będę mógł je sobie obejrzeć i wtedy mi sie zmienił format tych plików i dlatego jest napisane, że modyfikowałem.. i teraz nie można tego cofnąć ani nic.. rozumiesz ? A dopiero pózniej doczytałem na forum, że to trzeba tym programem je otworzyć. Wiem powinienem przeczytać cały poradnik od razu ale niestety jestem w gorącej wodzie kompany Nie chciałbym przez taką głupotę zostać z tym banem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Czerwca 2014 #172209 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jeżeli nie masz już oryginałów to na UB pozostaje Ci już chyba tylko 1 szansa. 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2014 #172675 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi