Skocz do zawartości

Serwer

Sail

Rekomendowane odpowiedzi

Co się dzieje, że już któryś raz dzisiaj nie moge wejść na serwer, bo wyskakują informacje w stylu brak jakiś modeli, połączenie niemożliwe. Wcześniej wszystko działało normalnie, a tu nagle dzisiaj co raz nie mogę się połączyć. Myślałam, że to problem u mnie, ale inne serwery działają normalnie. Coraz więcej problemów z tym serwerem, dlaczego?

dobrze mowisz,coraz wiecej problemow z tym serwerem...myslalem,ze wszystko juz naprawili,ale jednak dzisiaj znowu to samo mi wyskakuje znowu to co wczesniej jakis blad i ze mam bana.. po co bylo robienie znowu cos z tym serwerem to wgrywaniu tych broni itp. wlasnie sie tak dzieje..

Edit. n-ty dzien ja jak mi wejdzie na serwer to mam wszystkie te nowe modele broni itp. wiec to nie chodzi o to,nie mam pojecia czego to jest wina,chodz to jest po tym wgraniu tych nowych broni itp. i wiecej graczy ma problem z wejsciem na serwer tylko tu nie pisza,ale widac to chodzby po tym jak malo ludzi gra na serwerze,momentami nikogo nie ma,naprawcie to.

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)

Server # 23

bin/TrackerUI.DLL ???????? ???? ????????!

.J ???????? ???? ????????!

Error: could not load file .J

Model .J not found and not available from server

Cannot continue without model .J, disconnected

taki wlaśnie błąd mi wyskoczył(kolejny) przy zmianie mapki. Przed chwilą wszystko jeszcze działało normalnie.Szukałam takiego folderu, nic nie znalazłam, tak samo modeli w internecie. Możecie jakoś pomóc?

A z tego co widzę, nie tylko ja mam taki problem, bo na serwerze są w tej chwili dwie osoby...

Gość Guest

to raczej nie chodzi o modele bo normalnie na nich grałem dziś wczoraj i się nic nie działo tylko teraz tak samo mi jakieś błędy wyskakują albo że serer jest wyłączony... było dobrze bez modeli to się im nudziło i sb wgrali dla zabawy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...