Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171577 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Podczas zmiany mapy często wyrzuca serwer i w ogóle nie można wejść na niego przez pare minut, propnuje to naprawic. Ponadto, powinniscie dawać admina dla osób, które na prawde sie do tego nadają, np. PeTeX, po kilku dniach się ocknął, że ma admina na pb + banuje za spawn kill jak nawet nikogo nie zabiłem w ten sposob. Pozdrawiam, Avenus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171668 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Po pierwsze zabiłeś 2 osoby na respie więc się nie wypowiadaj Nabijasz w ten sposób tylko topke. Po 2 jestem jedynym adminem na PB i nie gram 24h. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188856 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Podczas zmiany mapy często wyrzuca serwer i w ogóle nie można wejść na niego przez pare minut Przypuszczam błędy na hostingu. PeTeX, po kilku dniach się ocknął, że ma admina na pb + banuje za spawn kill jak nawet nikogo nie zabiłem w ten sposob. A co do tego... Tutaj masz odpowiedź. jestem jedynym adminem na PB i nie gram 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi