Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171447 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nick: ZERO SKILLA Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: NS - 2 lata S - 3-4 lata z lekkimi przerwami Steam ID : STEAM_0:0:73307907 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/ZERO%20SKILLA/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Gram często w cs-a i praktycznie zawsze na tu na FFA i często zdarza sie, że są (cziterzy) na serwie i nie ma kto ich zbanować a ludzie w tym czasie strasznie sie denerwuja i po prostu wychodzą.. co psuje cała gre. Jeśli moge tak powiedzieć to zakolegowałem sie z większością stałych graczy na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od południa, do wieczora praktycznie cały czas jestem dostępny i nawet jeśli nie gram to jestem obecny na STEAM i w każdej chwili ktoś może do mnie napisać.. wejde na serwer i załatwie co trzeba. Kontakt: STEAM, lub na forum. Chciałbym wrócić do sytuacji z przed kilku dni, gdy odebrano mi admina. H@ admini kieruję to do Was, możecie być pewni, że poprawie swoją aktywność, nieobecność bedzie zgłaszana. Musiałem wyjechać na tydzien w delegacji stąd moja nieobecność. Pozdrawiam ZERO SKILLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171451 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Zdecydowanie jestem za przywróceniem Skillucha do naszej paczki, bardzo dobry admin. H@, myślę że możecie mu dać jeszcze jedną szasnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171453 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Jestem na wielkie TAK, godzina sa, zglasza mi cziterow na steam itp... Dobry kandydat na admina ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171460 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Wracaj mordeczko ! Zdecydowanie na tak ! Ja też popełniłem błąd nie zgłaszając administracji że znalazłem prace i nie ma mnie w weekendy ( na szczęście ten wolny ) Wracaj do naszej paki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 28 Czerwca 2014 #171462 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Na TAK! Potrzebujemy dobrych adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171464 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Na tak , + Aktywnosc ,wiek , ogarniety , ma skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 28 Czerwca 2014 #171512 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 wraacaj do naszej paczki dziubasków :) jak ostatnio sie przyjelo dajcie mu szanse ... walker jakie godziny i reszta jak on tu adminowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2014 #171547 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Poczekamy tydzień czasu i zobaczymy jak będzie z twoją aktywnością. Ostrzeżenia dostałeś trzy, więc nie mówimy tu o tygodniu nieobecności. Jeśli twoja aktywność będzie rokująca, przywrócimy ci uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Lipca 2014 #174644 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362110 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi