Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171364 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Siemano ^^ . Na początek warto się przywitać Nick : GrandJunior Wiek : 16 , za miesiąc 17 *.* . Doświadczenie (w byciu adminem) : Byłem adminem na nie jednym serwerze (Tym również ^^) Ale jak to wiadomo, musiałem trochę zaniedbać sprawę :C . Ponieważ szkoła , szkoła i szkoła . Aktualnie są wakacje i gram dość długo ^^ . Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 9/10 <3 Staż w CS-sie : Ponad 9 lat :* Steam ID : STEAM_0:0:34939254 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : Oczywiście gdy miewałem przerwy, to nie przestawałem grać <3 . Oto link : http://www.gametrack...2.40.110:27026/ Dlaczego TY .! : Ponieważ kocham grać w cs . Osobiście najlepiej gram na ffa . Siedzę sobie na serwerze mimo że jest 02:00 i zapraszam znajomych . Warto sobie pograć, a i na marginesie, ogarniam admina . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a : Pewnie powiecie NO-LIFE !! Ale gram zazwyczaj od 11:00 do 14:00, wtedy spadam się gdzieś poszlajać i przychodzę o 23-24:00 i gram do 04-05:00 ^^ . Kontakt : Oprócz kontaktu w grze, można pisać śmiało na steam bez problemu ^^ . Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania oraz nie bójcie się pisać SZCZERZE ! ^^ . Reeeplay ^^ . Oryginalne konto ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171379 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Jestem na nie: -Regulamin :a)Zabronione jest pisanie w kolorach czerwonym i zielonym, które są przeznaczone dla Administratorów, Opiekunów Sieci, Super Adminów, Super Moderatorów i Moderatorów. Cale twoje podanie składa się z czerwonego i zielonego Byłem adminem na nie jednym serwerze (Tym również ^^) Ale jak to wiadomo, musiałem trochę zaniedbać sprawę :C . Ponieważ szkoła , szkoła i szkoła . Aktualnie są wakacje i gram dość długo ^^ , Siemano ^^ . Na początek warto się przywitać -Score per Minute: 0.7 ? -Forum Ps: Czesto posiedze na ffa i jakos ja cie nie widziałem grającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 28 Czerwca 2014 #171366 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Napisz normalnie podanie i bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171416 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 To podanie to jakaś kupa, jeszcze obrazki z kwiatkami wstaw i sztuczne ognie. Jeśli tak będziesz adminował jak to podanie wygląda to ja dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171417 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi