3p1c F41L Napisano 27 Czerwca 2014 #171177 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: `3p1c F41L .! Godzina, data zdarzenia:przed sec Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 89100890 Uzasadnienie:Więc tak dostałem bana od admina Fightera na COD 200 za "miny na stopniu", nie wiem za co dokładnie ten ban gdy miny można było ominąć środkiem oraz przeskoczyć.Miny były postawione tak drogi adminie więc nie wiem za co ban to nie są żadne schody.. http://www39.zippyshare.com/v/93528025/file.html Regulamin: Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Czerwca 2014 #171183 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Zapraszam Fightera do wypowiedzi na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2014 #171196 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Od kiedy pamiętam nie wolno stawiać min na schodach , (te stopnie to tez schody ) jeśli klasa ma mało speeda to ciężko je ominąć ,przeskoczyć,trudno jest tez wyjść tak aby od razu nie wyskakiwać z trupa , nie ma takiej reguły ze można ominąć miny środkiem gdy się je położy na schodach czy tak jak w tej sytuacji na ostatnim stopniu .Jedną z min położyłeś w miejscu które widać na obrazku a drugą położyłeś z prawej strony http://www76.zippyshare.com/v/58428528/file.html widać również miejsce w którym wybuchł gracz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Czerwca 2014 #171199 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Wszystko wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Czerwca 2014 #171200 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi