Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170858 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 26.06.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: SterczacySutek 75195 STEAM_0:0:2077401078 Dowody:sowo moje i świadka Świadkowie: Speedy Uzasadnienie: wykupiłem u was vipa super serwer gra mi sie znakomicie odprężam sie po pracy a ten gracz wyżej wymieniony gdy tylko wchodzi nie wiem czemu atakuje mnie nożem rzuca fleshe i nie da grać wyprowadza mnie z równowagi. Prosiłbym o bana dla niego bo to jakiś szajbus rzuca fleshe swoim pod nogi po prostu mówiąc krótko utrudnia gre jak ją uniemożliwia. Dajcie mu bana i koniec nic nie wnosi do tej gry oprócz chaosu i nerwów bluzgań i wyzwisk które przez jego zachowanie są wypowiadane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Czerwca 2014 #170859 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Gdzie dowody?Mamy ci uwierzyć na słowo?Bez dowodów bana nie będzie, ściągnij HLTV i rozpisz demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Czerwca 2014 #171965 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi