KsOgAmEr22 Napisano 6 Lutego 2016 #394238 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Nick: EnemyNr2#Kakashi Wiek: Wczoraj wbiło 16 Data rejestracji na forum: 8 lipca 2015 Czas spędzony na forum: Myślę, że ze 2-3 tygodnie Doświadczenie w ocenianiu: Nie miałem okazji, ale jako admin potrafię rozpoznać tzw. "aimera" i gracza z wh Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze banowany byłem, bo jakiś gracz podszył się pod SID, ale tego samego dnia dostałem UB Dlaczego Ty?: Myślę, że przydam się Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3 godziny zależy od szkoły Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Miesięczny już powinien być Coś od siebie: No to tak. Mam na imię Kuba, pochodzę z województwa Mazowieckiego, interesuje się grafiką komputerową i piłką nożną, mam 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Lutego 2016 #394296 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 zestaw poszedł pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Lutego 2016 #394380 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi