Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170523 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witam. Chciałbym zapytać się dlaczego zostałem zbanowany na waszej platformie. W konsoli nie ma podanego żadnego powodu. Mam nadzieje, że to tylko czyjaś pomyłka. Proszę o odbanowanie moje konta. Pozdrawiam Pastik BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 117 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pastik [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 44013151 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.9.240.85 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170526 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Admin musiał się pomylić bo nie masz żadnego innego bana aktywnego bana dostał o takim samym nicku jakiś inny gracz już leci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170527 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi