Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2014 #170304 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 25.06.2014 godzina 19:05 Nick admina/gracza, który zawinił: GraczMisiu <3 Dowody: poniżej będzie wycinek z konsoli Świadkowie: jako, że osobnik ten napisał to na u@ tylko admini będący na serwerze. Uzasadnienie: człek ten zgłaszał co chwilę gracza z cheatami. wchodziłem na spect, obserwowałem i wracałem do gry gdy zgłaszany gracz był czysty. Oczywiście zareagowałbym inaczej gdyby nie jedno słowo podkreślone w cytowanym fragmencie z konsoli. Wycinek z konsoli powinien starczyć: wsciekly wOnsz killed PABLO ESCOBAR KING OF COCAINE with ak47 *** nozownik killed GraczMisiu <3 :* with a headshot from famas *** *** wsciekly wOnsz killed matis48c with a headshot from ak47 *** *** Dipsy killed nie widze na uszy with a headshot from deagle *** BULLET************************* killed Kubus with awp (GRACZ) GraczMisiu <3 :* : admin kurwo banuj buleta suareza i pablo za aima/wh *** nozownik killed po co mi nick? with a headshot from famas *** Kopiko killed m with m4a1 5Gangster5 connected *** MuFFiN|Gralem w go -.- killed Kopiko with a headshot from deagle *** [AMXBans] Pomyslnie zbanowano SteamID 'STEAM_0:0:1330416684' (IP w logach). Gracz dostanie Kicka. 'GraczMisiu <3 :*' dostal bana na '1 tydzien'. Powod: 'SLOWA koles SLOWA.' Dodaję to już teraz, bo mam sporo na głowie ostatnimi czasy [za co z góry przepraszam]. Możliwe, że osobnik ten będzie chciał się odwołać od bana, więc dodaję dowody z mojej strony. Pozdrawiam nie widze na uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2014 #168203 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi