Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169591 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, otóż od dobrego tygodnia jak nie ponad posiadam dziwne lagi na serwerze. Zdarzają się one co 5 min a czasami co 30, a już nawet czasami co 5 sec i tak co chwile się powtarza. Wcześniej tego nie miałem. Nie wiem czy to leży po stronie dostawcy serwera, bo po mojej stronie względem internetu raczej nie. 20 mb/s internet wystarczy spokojnie, aby grać na tym serwerze z pingiem rzędu 15-30 max, a nie ze skokami i ścinami. Oczywiście porty już mi zmieniali, robiłem wszystko i nic nie pomaga. Od razu mówię nie wyskakujcie z tym żebym formata zrobił bo to pomoże. Nie prawda to ma działać bez tego. Dziękuję i czekam na jakieś odpowiedzi odnośnie tego "zdarzenia" jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Czerwca 2014 #169606 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dzisiaj były robione małe porządki, gra powinna być już płynniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2014 #170159 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 kamilc13 a jakiego masz dostawcę internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 25 Czerwca 2014 #170178 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 @up to nie o internet chodzi ,były prace na wszystkich serwerach i były lagi ,sam również miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Czerwca 2014 #170257 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wszystko gra, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Czerwca 2014 #170258 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi