Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169554 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Ich Troje- Babski swiat Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: de_hell STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:24480067 Uzasadnienie: mialem screeny wrzucic, wiec wrzucam po raz XX, ale nie chodzi mi o same screeny. Chodzi mi o to że admin, który mnie zbanował powinien dostać jakieś upomnienie bo nawet na spekta nie wszedl żeby mnie ogladać!! http://www.speedyshare.com/YCkrj/counter-strike.rar edit// mam jeszcze pytanie ogolne, dlaczego nie ma nigdzie amxbans, żeby mozna bylo sie dowiedziec, ktory admin banuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169565 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169566 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi