Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #169230 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam, zakładam temat aby uniknąć kolejnych ostrzeżeń. Udało mi się chwycić dobrej pracy, często jest tak że od środy-czwartku nie ma mnie do niedzieli, bo przez ten czas jestem w pracy i nie nocuję w domu. Nadrabiam ten czas kiedy tylko mogę. Za jakiś czas zmieniam pracę na normalny wymiar czasowy, więc to się z pewnością poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #169240 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ok. Rozumiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #169241 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi