Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168655 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 [align=center]Nick: Owned. Wiek: 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem przez cały rok na serwerze Cod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 4/5 lat w tym przzerwa 3 miesięczna Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Owned./80.72.43.106:27020/[/align] [align=center]To stale rośnie Dlaczego TY .!: Nie zależy mi bardzo abym to ja został Adminem zależy mi na tym ,żeby było ich więcej i byli bardziej aktywni. Codziennie widzę mnóstwo cziterów i chciałbym temu zapobiec Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: Gadu-Gadu : 4 6714377 [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168656 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie doczytałem wyżej można to usunąć Sorki za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Czerwca 2014 #168658 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi