syjon Napisano 21 Czerwca 2014 #168529 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nick: syjon Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem):niestety nie Znajomość AMXX (W skali 1-10): nieznam ale szybko sie ucze Staż w CS-sie: długo nielicze ale to bedzie od 4 klasy Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: gram dość długo i czesto ktośdaje reklamy albo jak niema adma odpala wh aima także kiedy niema admina ludzie niewykonuja celów mapy i ruda trawa bardzo długo Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h załeży Kontakt: stem- RIVE gg- 50956451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168543 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie spełniasz wymagań i brak doświadczenia. jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Czerwca 2014 #168555 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nigdy Cię nie widziałem na steamie. Mógłbyś się na nim pokazać, bądź zaprosić kogoś z adminów, tak aby się upewnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 21 Czerwca 2014 #166583 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Na serwerze Cię widziałem. Ale na admina się w 110% nie nadajesz. Na steam to Cię jeszcze nie widziałem. Ale widziałem to jak nie ogarniasz regulaminu i trzeba Ci po kilka razy powtarzać żebyś coś zrobił, wdajesz się w kłótnie, kwestionujesz decyzje. Korzystasz gdy tylko adma nie ma i łamiesz regulamin. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 21 Czerwca 2014 Autor #168559 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 mam anie i 3epic w znajomych ja nigdy niezłąmałem regulaminy ani niemiałem żadnej kłótni z nikim może się pomyliłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168561 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Poprawna pisownia się kłania. Według mnie to już by była przesada gdy byś dostał admina, do tego "anie".. Prosze. Wymagania druga sprawa. 15 latek bez doświadczenia to dla mnie sypanie banami na prawo i lewo. Wszystko. Nie wspomnę o spędzeniu czasu na forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 22 Czerwca 2014 #168908 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jak dla mnie nie oczywiste. Nie ma doświadczenia, nie zna amx, nie ma lat. Widać, że kolega na admina raczej się nie nada. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Czerwca 2014 #169256 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nigdy nie widziałem Cię na steam, ponadto nie podoba mi się Twoja kandydatura. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi