Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]podanie na adma

syjon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: syjon

Doświadczenie (w byciu adminem):niestety nie

Znajomość AMXX (W skali 1-10): nieznam ale szybko sie ucze 

Staż w CS-sie: długo nielicze ale to bedzie od 4 klasy 

Steam / NonSteam: steam 

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: gram dość długo i czesto ktośdaje reklamy albo jak niema adma odpala wh aima  także kiedy niema admina ludzie niewykonuja celów mapy i ruda trawa bardzo długo 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h załeży

Kontakt: stem- RIVE  gg- 50956451

Na serwerze Cię widziałem. Ale na admina się w 110% nie nadajesz.  Na steam to Cię jeszcze nie widziałem. Ale widziałem to jak nie ogarniasz regulaminu i trzeba Ci po kilka razy powtarzać żebyś coś zrobił, wdajesz się w kłótnie, kwestionujesz decyzje. Korzystasz gdy tylko adma nie ma i łamiesz regulamin. Na Nie. 

Poprawna pisownia się kłania. Według mnie to już by była przesada gdy byś dostał admina, do tego "anie".. Prosze.

Wymagania druga sprawa.

15 latek bez doświadczenia to dla mnie sypanie banami na prawo i lewo. Wszystko.

Nie wspomnę o spędzeniu czasu na forum ...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:Nigdy nie widziałem Cię na steam, ponadto nie podoba mi się Twoja kandydatura.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...