Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168400 Napisano 20 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Denio lub dns Godzina, data zdarzenia: nie pamiętam Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 89.66.139.2 Uzasadnienie: Witam, a więc dostałem bana jakieś 2, 3 tygodnie temu na DM - D2, sprawdziłem w cstrike, ale nie znalazłem ss, szukałem jpg więc pewnie dlatego, nie wiedziałem, że strzela się teraz w jakimiś innym formacie. Sprawę olałem, nie chciało mi się drążyć tematu, ponieważ sam sposób w jaki zostałem zbanowany był dla mnie śmieszny. Zero patrzenia na mnie, pograłem chwilę i ban + ss . Myślałem, że na wszystkie serwery, ale jak zobaczyłem, że na FFA, gdzie zwykle grywam jest czysto to to olałem, na DM byłem pierwszy raz i nawet się później nie łączyłem z nim. Teraz dostałem bana na FFA - ss czyste, ale wyszło, że mam bana na DM, więc nie ma unbana. Proszę o rozpatrzenie, jeśli uważacie, że nie powinno być ub to trudno, ale myślę, że czyste ss z FFA też powinny być jakimś wyznacznikiem. Jeśli jest taka potrzeba to mogę poszukać tych ss, nie wiem tylko kiedy to dokładnie było Pozdrawiam
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2014 #168403 Napisano 20 Czerwca 2014 Wszyscy traktowani są na jednakowych zasadach - 100 reklam na rzecz sieci to jedyne wyjście na otrzymanie UB (jednorazowa szansa).
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168404 Napisano 20 Czerwca 2014 Grałeś na aktywnym banie, więc ub nie dostaniesz. Jedyne co możesz zrobić żeby uzyskać ub, to 100 reklam sieci.
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2014 #168405 Napisano 20 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168406 Napisano 20 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
20 Cze
5
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 2 posts
Popularne Dni
20 Cze 2014
5 posts