`cruzeN. Napisano 20 Czerwca 2014 #168091 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ja to jestem za tym, aby usunąć z racji swojej rozgrzewkę ponieważ często się buguje serwer przez nią. Misji na serwerze już nie ma i myślę, że jest ona zbędna. Czekam na wypowiedzi innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168106 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 dokładnie rozgrzewka się często buguje i to wkurza jak jest admin to niekiedy dłuższy czas musi mapki zmieniać że by się naprawiło jestem jak najbardziej za usunięciem rozgrzewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2014 #168112 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Napiszę to samo, co kolegom na dwusetce. Podczas rozgrzewki ładowane są wszystkie klasy, dlatego jest ona cały czas na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2014 #168172 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Również chciałbym dodać, że z tego co się orientuję rozgrzewka jest wbudowana w silnik CoD'a, przez co nie da się jej tak po prostu usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168185 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dokładnie jak @EvO napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168186 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi