Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167826 Napisano 19 Czerwca 2014 witam mam pytanie czy kiedys zostanie ona naprawiona ? kiedy mapa by sie nie zmienila ciagle jest ona zbugowana i ciagle z dobrych map trzeba zmieniac na inne ktore sa grane po 20 razy dziennie! nudne to juz sie naparwde robi ile mozna
beoer Napisano 19 Czerwca 2014 #167837 Napisano 19 Czerwca 2014 witam mam pytanie czy kiedys zostanie ona naprawiona ? kiedy mapa by sie nie zmienila ciagle jest ona zbugowana i ciagle z dobrych map trzeba zmieniac na inne ktore sa grane po 20 razy dziennie! nudne to juz sie naparwde robi ile mozna [align=center]Ja jestem bardziej za tym żeby ją usunąć(Ale wnioskując z wczesniejszych tematów raczej nie można jej usunąc), jeśli usunięć jest niemożliwe na ten moment to naprawa także : ]. 'My' jako admini serwera podczas zbugowanej rozgrzewki zazwyczaj zmieniamy mapę na taką która jest rzadko grana a nie na taką która już była przynajmniej 5 razy w ciągu dnia ...[/align] Poprzedni temat : http://multi-head.pl/topic/30811-rozgrzewka-i-ci%C4%85g%C5%82e-problemy-serwera/ Zamykam by uniknąć spamu, wydaję mi się że sprawa wyjasniona : ] Jeśli nie, ktoś z góry może otworzyć.
beoer Napisano 19 Czerwca 2014 #167839 Napisano 19 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
19 Cze
3
Najaktywniejsi w tym temacie
beoer 2 posts
Popularne Dni
19 Cze 2014
3 posts