Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167786 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nick: xWID Wiek:18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Pewnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-8 Staż w CS-sie:4-6lat Steam / NonSteam:Nie Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!:Jestem najaktywniejszym graczem na serwerze, nie widziałem na nim czesto adminow.i.GRam rano i nie ma nikogo a ja sobie typka na wh nie moge zbanowac. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h Kontakt: Sory za Staż w tamtym podaniu pomyliło mi się z aktywnośćią na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Czerwca 2014 #167796 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 2x podanie? Brak przegranych godzin, a to ze sobie nie możesz zbanowac cheaterow to możesz ich zgłaszać. Podanie zbyt nieogarniete jak na 18-latka, coś mi to nie pasuje. Jestem na nie, a za dwa podania należy się ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Czerwca 2014 #167803 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 dubel /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Czerwca 2014 #167804 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi