Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167458 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia:ok. 21:40-22:00 17.06.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: All that Remains Dowody: Może potwierdzić gracz furzyn un zyz bodajże Świadkowie: furzyn un zyz bodajże Uzasadnienie: Gram sobie z furzyn un zyz na mapie zm_westwood kampimy we dwoje all that remains siedzi na spec i chyba obserwuje grę. Gra rozpoczęła się było około 6 zombie. Kampimy obok stodoły miałem stawiać już laser mine tylko gracz musiał mi dorzucić trochę ap bo miałem za mało, gdy już miałem na lm`a postawiłem go byłem bardzo blisko ściany i wszedł zombie zaraził mnie przez ścianę ja od razu pisze do admina (all that remains) że gracz zaraził mnie przez ścianę (nicku nie pamiętam) po chwili zaraził on mojego kumpla z kampy zaczęliśmy we dwoje pisać do all that remains lecz on siedział jeszcze z 5 min i wgl jak by tych wiadomości nie czytał a można nawet powiedzieć że mu spamowaliśmy na u@. Więc proszę o jakąś surową karę dla tego admina. Dziękuję. :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167463 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167464 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi