Skocz do zawartości

[UB]Odwołanie Red

Red-Eagle

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Red-Eagle

Godzina, data zdarzenia: 20:28, 18-06-2014r

Mapa: de_dust

STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:17635766

Uzasadnienie: Ogarnięty admin o nicku : Veexon, podarował mi bana perm za Aima, którego oczywiście nie mam. Gram na platformie steam, udało mi się trafić 3 hs z rzędu. Po czym admin bez ss ani nic daje mi bana za Aima? Coś tu jest nie tak, niech udowodni, że coś miałem... A jak nie to HTLV. Ewentualnie mam screena, którego zrobiłem chwilę przed banem. Nie widać na nim ani jednego gracza więc nwm czy pomoże. Prosiłbym o rozpatrzenie sprawy dość szybko a co do admina to ostrzeżenie chociaż.

Ewidentnie miałeś aim'a. Paru graczy sie na ciebie skarżyło, sprawdziłem cię i grałeś podejrzanie, cały czas banie a za chwilkę idę sobie a ty wypadasz zza kąta i walisz banie mi i dwóm innym gościom. No bez kitu. Po tym stwierdziłem że nie mylą się i masz aima dlatego dostałeś bana. Co do dowodów to pozostaje hltv, niestety nie nagrałem filmików bo coś mi się z Frapsem dziś zepsuło i jeszcze nie naprawiłem. Po drugie jak ci miałem robić ss'y skoro twierdziłem że masz aima? Jakbym twierdził że masz wh to owszem ss'y ale przy aimie?

Jest jeszcze coś takiego co nazywa się : "skill", mi jest znane nwm jak Tobie. Nie, nie gram na aimie. Nie widzę potrzeby. A to że się ma słuchawki to jest zakazane?? 

A i jeszcze jedno : Jeśli grasz to strzelasz po nogach? Bo ja zawsze celuję w głowę... Tyle w temacie.

Standardowa wymówka: ,,mam słuchawki i słyszę kroki". Śmieszne. A nawiązując do twojej wypowiedzi, tak wiem co to jest skill i wiem co to jest cheat. Ty najwidoczniej mylisz jedno z drugim. Tyle w tym temacie.

Nie wymówka, tylko doświadczenie, że ze słuchawkami gra jest o niebo lepsza i o wiele łatwiejsza. Nie, nie mam z tym problemu, odróżniam AIM-a od porządnego gracza. Niestety nie wszyscy mamy ten talent. Szkoda, no nic. Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu. Czekam tylko na UB.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...