Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167226 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:Czochrany Bober Godzina, data zdarzenia:Ciągle robią mi koło tyłka Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Witam . Nie rozumie dlaczego mam dostać bana na 24 godziny ? Przeciez żadna ze skarg procz tej ostatniej nie była uzasadniona i bez dowodow .Dlaczego mam dostac bana za uzycie knife blink na swarmie 24 h ? Uzylem tego knife ale nie zauwazylem ze jest swarm do tego nikogo nie zabilem nim . Wiem że wpłyneło na decyzje adonai29 2 osoby które mnie nie lubią bardzo bo tylko ja ośmielam im się wyrazić swoje zdanie i za to mnie gnebią na kazdym kroku . Myśle że potraficie być sprawiedliwi i zważac na 2 strony problemu a nie tylko na jedna . Od dłuższego czasu 2 graczy probuje sie mnie pozbyc na wszelkie sposoby i ze wszystkiego robią afery, a prawda jest taka że tylko bronie swojego gdyż nie pozwole się obrażać, co im sie nie podoba. Za uzycie knife nie ma tak duzej kary , a tamte skargi są bez podstawne i nic nie wnoszą. Prosze Was o rozpatrzenie sprawy gdyż ban 24 h za knife blink na swarmie (co kazdemu czasem sie zdarzy z niedopatrzenia) jest wysoce nie sprawiedliwy. Z góry dziękuje i przepraszam za zajety czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Czerwca 2014 #167230 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 adonai29 prosił o wypowiedz Guyvera lub pietruszka. Zamykam w celu uniknięcia spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 18 Czerwca 2014 #167499 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Bober było na Ciebie dużo skarg.Od dzisiaj będziesz miał robione demka.Jeżeli jeszcze raz będziesz specjalnie i świadomie łamał regulamin to dostaniesz bana na tydzien czasu zapamiętaj to raz na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167500 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi