Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167052 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: c4mp3rs Godzina, data zdarzenia: 22:50 17 czerwca 2014 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 0:1:63148492 Uzasadnienie: Tylko dlatego, że prosiłem adminów obecnych na serwerze o to aby nie łamali zasad, za które banują a sami ich nie przestrzegają, np. Aga (upominała graczy z przeciwnego teamu), ascxw (siedzi na respie powyżej minuty - był w tt). Nie złamałem żadnego punktu regulaminu serwera a dostałem bana z powodem ochłoń... Co to za powód?! Proszę oczywiście o UB. Dowody: wycinek z konsoli: http://speedy.sh/uxajF/screenshots.rar (GRACZ) c4mp3rs : CELE MAPY DLA WSZYSTKICH SA TAKIE SAME (GRACZ) c4mp3rs : JESTES ADMINEM TO PILNUJ A NIE Welcome to Multi-Head.pl [ ONLY DD2 ] @ disCONNECT.pl [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Ochlon' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:63148492' [AMXBans] Twoje IP: '83.4.137.29' [AMXBans] =============================================== Najarany Apostol (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *** Dzondi. killed Cl0ud.! -_' with a headshot from m4a1 *** Speedy + unnamed killed c4mp3rs with ak47 My dobrze wiemy co mamy Krzysztofsky! killed Dzondi. with awp Reborn (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167063 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wyskoczyłeś z pretensjami do agi, Wymuszałeś od nas tego cały czas spamowałeś u@ i nie widzieliśmy innych zgłoszeń napisałem ci ogarnij sie a ty swoje więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167068 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 nie pisałeś ogarnij bez ostrzeżenia ban z powodem ochłoń? masz screeny z konsolki żeby nie było że sam to pisałem http://speedy.sh/uxajF/screenshots.rar EDIT: zgłaszałem n u@ nieprzestrzeganie przez graczy celów i faworyzowanie swojego teamu a przeciwnego to już sami wiecie... no comments... Proszę o UB za niesłusznego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167070 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 spamowales im widocznie na u@. wystarczy ze napiszesz raz, LKD raczej slepy nie jest ... EDIT: cos musiales zrobic, napewno bana bez powodu nie dostales ... poczekaj ta 1h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167072 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Chłopie spamowałeś u@, męczyłeś tyłek ile się dało. Byłem na serwerze w tym czasie. Daruj Sobie takie skargi. Płacz wylewaj mamie w ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167073 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi