Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]`cruzeN. powrót na posadę :)

`cruzeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `cruzeN.

Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już adminem na tym serwerze, ale zrezygnowałem z powodu braku czasu.

Znajomość AMXX w skali 1-10: 7

Staż w cs`ie: 5 lat +

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=%60cruzen&Search=Search

Dlaczego Ty!: Miałem tu już admina sporo czasu myślę, że dobrze reprezentowałem serwer. Banowałem dużo ludzi i również zapraszałem do gry. Bardzo dobrze się dogaduje się z ludźmi na serwerze jak i udzielam pomocy w różnych sprawach w grze i na forum również no i chciałbym do tego wrócić. Myślę, że nie ma sensu się więcej rozpisywać ponieważ dużo ludzi mnie zna lub kojarzy no i to by było na tyle. Pozdro. :)

Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: 2-5 czasem więcej zależy od dnia.

Kontakt: Steam, forum i GG

Ps. Jeszcze chciałem dopisać iż gram na drugim nicku, czyli takim jaki mam na forum dlatego daje linka z dwoma nickami jak by chciał ktoś zobaczyć.

Na drugim nicku brakuje kilku godzinek  ale to jest kwestia 1-2 dni .

Powiem tak u CruzeN'a jak najbardziej jestem na TAK.

Zapytacie pewnie o powody ? Otóż:

-Jest ogarniętym gościem

-Wymagania spełnia

-Miał tu już admina i oprócz małego incydentu sprawował się świetnie.

Myślę, że to bardzo dobry kandydat, ale poczekajmy jeszcze chwilę na troszkę większa ilość wypowiedzi.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...