`cruzeN. Napisano 17 Czerwca 2014 #167021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Nick: `cruzeN. Wiek: 21 Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już adminem na tym serwerze, ale zrezygnowałem z powodu braku czasu. Znajomość AMXX w skali 1-10: 7 Staż w cs`ie: 5 lat + Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=%60cruzen&Search=Search Dlaczego Ty!: Miałem tu już admina sporo czasu myślę, że dobrze reprezentowałem serwer. Banowałem dużo ludzi i również zapraszałem do gry. Bardzo dobrze się dogaduje się z ludźmi na serwerze jak i udzielam pomocy w różnych sprawach w grze i na forum również no i chciałbym do tego wrócić. Myślę, że nie ma sensu się więcej rozpisywać ponieważ dużo ludzi mnie zna lub kojarzy no i to by było na tyle. Pozdro. Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: 2-5 czasem więcej zależy od dnia. Kontakt: Steam, forum i GG Ps. Jeszcze chciałem dopisać iż gram na drugim nicku, czyli takim jaki mam na forum dlatego daje linka z dwoma nickami jak by chciał ktoś zobaczyć. Na drugim nicku brakuje kilku godzinek ale to jest kwestia 1-2 dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Czerwca 2014 #167027 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dla mnie bardzo dobry kandydat na admina: -Dużo przegranych godzin+ -Steam+ -Doświadczenie+ -Wiek+ W porównaniu do innych kandydatów wyróżnia się. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167043 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 jestem na TAK +steam +wiek +ogarnia +przegrane godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167080 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 -doswiadczenie -wiek -steam -aktywny -panujący nad emocjami Jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2014 #167341 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Powiem tak u CruzeN'a jak najbardziej jestem na TAK. Zapytacie pewnie o powody ? Otóż: -Jest ogarniętym gościem -Wymagania spełnia -Miał tu już admina i oprócz małego incydentu sprawował się świetnie. Myślę, że to bardzo dobry kandydat, ale poczekajmy jeszcze chwilę na troszkę większa ilość wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Czerwca 2014 #167343 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jestem na tak. Ma doświadczenie, aktywny, pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167361 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Tagg ! -Dużo przegranych godzin+ -Steam+ -Doświadczenie+ -Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167395 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Masz Tak + Godziny na 2 nickach + Często gra ale dużo na Spektorze siedzi + Miał admina , nie znam sprawy o odebranie rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 18 Czerwca 2014 #167414 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 jestem na tak jest to ostatnia moja szansa dla Ciebie jak stracisz postaram sie bys juz nie mial tu admina - ogarniasz dobrze - miales admina tu wiec wiem ze poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2014 #167429 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi